Calasanz vergroent: volgende fase breekt aan

Gepubliceerd op 25 juni 2024 om 11:50

Deze zomervakantie gaan we verder met de vergoening van onze school. Van 1 tot 11 juli gaan we de tuin van Lena vergroenen  Een hele kindontdekkingszone wordt aangelegd. Klimboom, hoogteplatform, natuurlijke zandbak met keukentje, winkel, grindparcours voor met fietsjes te rijden, speelheuvel met tunnel en glijbaan, buitentafels om te werken, ..., het komt er allemaal! Wat gaat dit een fantastisch speelterrein opleveren in september voor iedereen, zowel onze jongste kleuters als zesdede klassers mogen hiervan gebruik maken!
Het volledige ontwerp is hier te bekijken. Prachtig, nietwaar?

!!! Een geweldige dankuwel voor onze ouderraad is hier op hun plaats. Hun geschonken centjes van 50 000 euro gaan hiervoor gebruikt worden. Dank dank dank!

Ook in ons schooltje in't groen gaat het eerste deel starten (fase 3.1). We gaan een hoop tegels vooraan verwijderen en hier een mooi grasveld zaaien. Het ontwerp van de SIG speelplaats is onderweg. Ook hiervoor gaan we centjes van de ouderraad kunnen gebruiken! Dankuwel!

Ook het ontwerp van de grote speelplaats in de Nonnenstraat is ingestuurd om eventuele subsidies te ontvangen!  We hopen op een positieve evaluatie! Als dit lukt, wordt ook onze middenspeelplaats omgevormd tot een prachtige groene oase. Dromen komen uit! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.