Laatste schooldag: boekenruil

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 14:50

Laatste schooldag: Boekenruil met Wurm en Durm!

Het einde van het schooljaar nadert.
We kijken met een fijn gevoel terug op schooljaar 2023-2024. Een schooljaar waarin Wurm en Durm de harten van onze kinderen veroverden.
En wat hebben we samen veel gelezen....

Maar Wurm & Durm gaan de vakantie niet in zonder onze kinderen nog een opdracht te geven.
Ze organiseren samen met onze hele basisschool  een grote BOEKENRUIL.
En dit op VRIJDAG 28 JUNI 2024.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Op vrijdag 28 juni brengen ALLE KINDEREN een boek mee van thuis dat ze willen ruilen op de boekenruil.
Opgelet, kies dus NIET voor je favoriete boek of een boek dat je zeker niet kan missen. Zorg voor een boek dat je graag aan een ander kind wil geven. Het eigen boek komt  NIET meer mee naar huis, maar alle kinderen gaan om 12.15 u naar huis met een 'nieuw' boek.

De juffen en meesters zorgen voor een plezant 'ruilmoment', per klas of per graad.
Het zou fijn zijn als jullie een leuke quote, spreuk of wens in het boek willen schrijven voor de 'nieuwe eigenaar'.
Onder het motto 'boeken lezen is een feest' zullen Wurm & Durm deze actie mee begeleiden.

Op deze laatste schooldag van dit schooljaar zullen we dus allemaal een boek ruilen en verder zorgen we nog voor een fijn afscheidsmoment in de eigen klas. Onze kinderen krijgen nog een lekkere traktatie en samen met Wurm & Durm gaan we nog een keertje dansen.
Tot slot tellen we samen af naar de vakantie.

Belangrijk voor het welslagen van deze actie is dat IEDEREEN een mooi boek mee naar school neemt. Vullen jullie daarom onderstaand formulier in? Dank!

formulier LS

formulier Stippe Stappe

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.