Vergroening speelplaats (foto's)

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 09:21

Onze vergroening van de speelplaatsen is gestart!

In de weken voor de krokusvakantie is onze aannemer gestart met het maken van een ontdekspeelterrein op de voorste speelplaats in de Nonnenstraat.  De werken lopen vlot en na de krokusvakantie zou het stuk opgeleverd worden. Hier alvast enkele foto's!

Ook de plannen voor ons groen schooltje zijn zo goed als klaar. Hier wachten we nog op een aantal gemeentelijke goedkeuringen. Het ontwerp van onze tuin van Lena is in de volgende fase, zodat ook de kleuters in de Nonnenstraat zo snel mogelijk kunnen genieten van hun groene oase!

Op de eerste foto ziet u de plannen van de werken aan voorste speelplaats. Linksonder komt er een buitenklas met verhoogde zitplaatsen, in het midden boomstammen en touwen om te klimmen. In het groene gedeelte komen planten en struiken. rechts krijgen we een natuurlijk klimrek tussen enkele houten platformen. We vullen alles met dempende houtsnippers. Ook zijn er her en der rustplaatsjes in het groen voorzien.

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.