Eerste stap in vergroening speelplaats!

Gepubliceerd op 13 januari 2024 om 08:00

Whooop!! Onze groene trein is vertrokken!!
De eerste 'mooie roze lijnen' zijn gezet.... 

Deze week zijn we gestart met het onttegelen van de voorste speelplaats. 
Een van de komende weken zal een grote aannemersfirma van start gaan met de grotere graafwerken. Deze werken zullen een week in beslag nemen. De speelplaats zal gedeeltelijk afgesloten worden. 
De maandag daarop zal onze tuinaannemer effectief van start kunnen gaan met het vergroenen van de voorste speelplaats. Hij zal ongeveer bezig zijn tot aan de krokusvakantie. Deze planning is natuurlijk weersafhankelijk... Dus duimen maar! 


Ook de plannen voor ons groen schooltje zijn zo goed als klaar. Hier wachten we nog op een aantal gemeentelijke goedkeuringen. Het ontwerp van onze tuin van Lena is in de volgende fase, zodat ook de kleuters in de Nonnenstraat zo snel mogelijk kunnen genieten van hun groene oase!

Hieronder ziet u de plannen van de werken aan voorste speelplaats. Linksonder komt er een buitenklas met verhoogde zitplaatsen, in het midden boomstammen en touwen om te klimmen. In het groene gedeelte komen planten en struiken. rechts krijgen we een natuurlijk klimrek tussen enkele houten platformen. We vullen alles met dempende houtsnippers.  Ook zijn er her en der rustplaatsjes in het groen voorzien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.